VASÁRNAP ÉJSZAKA KARBANTARTÁS LESZ AZ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZERBEN | Adatbázis karbantartás és rendszerfejlesztés miatt 2017. július 23-án, vasárnap éjszaka 1:00 és 2:00 óra között az úthasználati jogosultságok értékesítése szünetel. További részletek: www.nemzetiutdij.hu.

Kapcsolat

A NÚSZ Zrt.-t az alábbi csatornákon érheti el:

Kíváncsiak vagyunk véleményére, valamint szívesen fogadunk minden, e honlap működését jobbító észrevételét, javaslatát. Üzenet küldéséhez kattintson a fejlécen található "ÍRJON NEKÜNK" hivatkozásra.

Telefonos ügyfélszolgálatunk belföldről és külföldről: +36(36)587-500 -as számon érhető el.
Ügyintézőink magyar nyelven 0-24 órában fogadják hívását, míg angol nyelven mindennap és német nyelven munkanapokon 8-16 óráig.

Pótdíjjal kapcsolatos észrevételét, megkeresését postai úton küldje a 1380 Budapest, Pf.: 1170 postafiók címre vagy az ugyfel@nemzetiutdij.hu e-mail címre.

Személyes ügyintézésre a NÚSZ Zrt. alábbi ügyfélszolgálati irodáiban van lehetőség, melyek címeiről és nyitvatartásáról erre a linkre kattintva tájékozódhat.

Az ügyfélszolgálati iroda felkeresése előtt az ügyintézéshez szükséges dokumentumokkal és egyéb feltételekkel kapcsolatban érdeklődjön a +36(36)587-500 -as számon.